Aina Bu Nesvåg

Velkommen til min lille bokbutikk! Her anbefaler jeg bøker jeg liker og som gir noe og hjelper meg i min hverdag. Jeg er opptatt av hverdagslivet, god mat og det å finne gjøremål som jeg liker og som jeg kan kose meg med. De små ting som gir glede. Det trenger ikke alltid være komplisert, trist eller vanskelig. Nå vil jeg tipse om hverdagen, det som kan være enkelt. Rett og slett. Håper du finner glede her.

Aina Bu Nesvåg

Opptur med sunne middagar

Linda Stuhaug

Aina Bu Nesvåg

Boken inspirerer til å lage deilig, sunn og god mat.

Stuhaug legger opp til ukesmenyer, så man lett kan planlegge innkjøp i en travel hverdag. Her er virkelig noe for alle, om du fra før er flink på kjøkkenet eller, om du bare vil bruke minst mulig tid der, men samtidig få et fullgodt måltid på kort tid.

kr 399Kjøp