Å lese Karin Fossums «Bakom synger døden» var som å finne tilbake til en gammel kjærlighet jeg for lengst trodde var sluknet. Norges beste litterære krimforfatter skriver så hjerteskjærende godt at jeg blir helt mo i knærne. At denne romanen ble Riverton-nominert var ingen overraskelse. At den ikke vant, kom mer uventet på meg!

Bakom synger døden

Karin Fossum

Handlingen starter med at en svært vakker seksten år gammel jente blir funnet drept i et skogholt etter å ha vært savnet et par dager, samtidig som to unge gutter uvitende forsegler sin egen skjebne på en badetur i nærheten, og en tredje gjemmer unna en tegning av en vakker død jente under madrassen på gutterommet. Konrad Sejer står ovenfor et puslespill med alt for mange brikker som ikke passer inn.I mange bøker har etterforskeren og oppklaringen av kriminalmysteriet vært nesten fraværende i Fossums bøker. I denne er Konrad Sejer tilbake som en svært aktiv, vital, levende og skarp etterforsker som krever sin plass i romanen. Etter min mening er dette hennes beste kriminalroman på tjue år. Alle som har savnet Sejers framtredende rolle, og Fossums skarpe øye for de litt odde menneskene som beveger seg i randsonen mellom fornuft og galskap, ja de kan bare glede seg. Det gnistrer av Karin Fossum i «Bakom synger døden»!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2020

Forlag Cappelen Damm

Språk Bokmål

ISBN 9788202670511

Sider 380

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Østlandet

Height 212

Width 140

Weight 475

Serie Konrad Sejer

Nummer 15

Andre bøker