Barnebøker

En samling av de mest populære barnebøkene på pokket.no

Mangfoldspedagogen

Brillebjørns adventsbok

Ida Jackson

Mangfoldspedagogen

Denne boken bidrar til å telle ned til jul, samtidig som den synliggjør det som faktisk skjer i desember måned.

Dette året har rast forbi, spør dere meg. Det nærmer seg faktisk desember, og jeg har allerede fått spørsmål om jeg kan komme med en anbefaling til en god adventsbok, altså en bok som teller ned dagene til julaften.

I år kom boken «Brillebjørns Adventsbok»! Boka inneholder 24 kapitler, som viser barna hva som faktisk skjer i desember, både hjemme og i barnehagen. Vi får se blant annet:

  • Adventslysene tennes.
  • Vi blir med på luciafeiring i barnehagen.
  • Brillebjørn er med mammaen sin på postkontoret, her skal gaver og kort sendes!
  • Julelunsj i barnehagen. Men kan alle egentlig spise alt som serveres?
  • Skal vi kjøpe juletre?

Brillebjørn har nylig blitt storebror også, og boken viser at desember både er kos og til tider kaos.

Denne boken bidrar til å telle ned til jul, samtidig som den synliggjør det som faktisk skjer i desember måned. Den passer like fint hjemme, som i barnehagen.

kr 305Kjøp

kr 305Kjøp

Mies Barnebokunivers

Maurtua

Petra Bartíková

Mies Barnebokunivers

Bli med inn i maurtua!

Denne faktaboka er perfekt for barn i barnehagealder. Her får vi lære om maurenes liv i maurtua, samtidig som tua kommer til liv mellom hendene på oss. De første sidene i boka er nemlig formet som ei maurtue, og vi får se flere tverrsnitt der vi kan følge maurene i de små gangene innover i tua. Boka er både visuelt tiltrekkende og full av nyttig kunnskap om skogens ivrigste arbeidere. Boka er kartonert og egner seg godt til røff lesing. Ta gjerne med dere denne på skogstur!

kr 200Kjøp

kr 200Kjøp

Mangfoldspedagogen

Brannbil Tut og kjør

Ingebjørg Faugstad Mæland

Mangfoldspedagogen

Bli med brannbilen på oppdrag! I uke 38 er det brannvernuke, og uken markeres i barnehagene over hele landet. Det er fint å ha en bok å ta utgangspunkt i rundt denne viktige markeringen.

I «Tut og kjør. Brannbil» blir vi med brannbilen på oppdrag. Med en gang det kommer melding om en brann, må brannkonstablene forte seg inn i brannbilen. Og i dag er et bål helt ute av kontroll! Bli med når brannbilen må trå til for å slukke brannen. Tut og kjør-bøkene er serien for barna som elsker lyden av sirener, og som aldri ser seg mett på maskinene som jobber på en byggeplass. Bildebøkene er tett på kjøretøy og arbeidet som blir utført. Perfekt til høytlesning for 2-4-åringen, med realistiske og fargerike illustrasjoner av Ingebjørg Mæland.

Jeg anbefaler deg også å sjekke ut boken «Skal vi leke en bok?» for å få tips og ideer til hvordan man kan få mest mulig utbytte av barnebøker. Du finner også den boken her i min Pokket.

kr 174Kjøp

kr 174Kjøp