Motvirk stress, tidlig aldring og overvekt. Med denne boken kan du endre livet ditt til det bedre. Det er aldri for sent – start i dag.

Ta vare på deg selv - 12 år yngre på 12 uker

Berit Nordstrand

Studier viser at mennesket i vår tid eldes raskere enn noensinne. Faktorer som fremskynder aldringen er dårlig kosthold, stillesitting og stress.. Metoden «Ta vare på deg selv – 12 år yngre på 12 uker» skrur klokken din bakover slik at aldringen din ikke bare bremses, men reverseres.

. Berit omsetter oppsummert forskning til enkle tips du kan nyttiggjøre deg hver eneste dag. Du får lære hvordan du med enkle grep kan lage foryngende hverdagsmat som demper blodsukkerkaos, oksidativt stress og betennelser i kroppen din. Det viktigste er å spise et mer grønnsaksbasert kosthold og ta frem teknikker som fermentering og koking av kraft, og i større grad bruke friske urter og krydder.
Du får tips til daglige øvelser og aktiviteter for en sterk muskelmasse og et sunt hjerte. I tillegg lærer du nødvendig avstressing og mindfulness for flere øyeblikk til nytelse i hverdagen. Metoden sikrer deg også nødvendige daglige hudpleietips for å beholde din ungdommelige glød.

Boken forteller deg hvordan du kan:
berike din tarmbakterieflora
få stabil trivselsvekt, mindre helsefarlig bukfett og økt muskelstyrke
få yngre og friskere hud
få bedre humøret, konsentrasjon og hukommelse
bedre dine kolesterolverdier og blodsukkerreguleringen
få sunnere blodtrykk
dempe inflammasjon og oksidativt stress
forebygge Type-2-diabetes, hjerte- og karsykdom og kreft
få mer energi og livsglede

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2016
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205491045
Sider 315
Emne Ernæring
Height 253
Width 202
Vekt 1172
Illustrert av Hensley, Jim, Hensley, Nina Dreyer, Widén, Mats

Andre bøker