Dette er en romantisk komedie som får enhver i godt humør! Jeg leste ut denne boken på én dag og kunne ikke legge den fra meg. Olive og Adams ordning utvikler seg til noe uventet, kanskje også ikke så uventet? Det er en veldig koselig bok som jeg anbefaler alle håpløse romantikere dere ute (som meg selv) til å lese.

The Love Hypothesis

Laura Steven

En flink student og et fakultetsmedlem blir enige om å late som de dater. Olive trenger at hennes bestevenninne føler seg komfortabel med å date hennes nylige eks kjæreste, og dette gjør hun ved å late som hun har fått en ny kjæreste. Da Olive lyver om å ha fått seg kjæreste blir hun desperat og ender opp med å kysse en tilfeldig person, som viser seg å være professor Adam Carlsen. Etter kysset florerer ryktene og det ender opp med at begge innser at de kan få noe bra ut av det å late som de er kjærester. 

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket
Utgivelsesår 2020
Forlag Egmont UK Ltd
Språk Engelsk
ISBN 9781405296946
Sider 304
Height 129
Width 199
Vekt 212

Andre bøker