Brillebjørn feirer jul, og det er både magisk og litt av en følelsesmessig karusell. Denne boka kommer barna til å kjenne seg igjen i.

Brillebjørns jul - to fortellinger i én bok

Ida Jackson

Her får vi to fortellinger om Brillebjørns julefeiring. Den ene handler om juleforberedelser og julefeiring, med adventskalender, juleverksted i barnehagen, og julegaver under treet. Alt er så gøy og spennende helt til første juledag. Da viser det seg at det ikke er igjen flere pakker under treet, og ingen i adventskalenderen heller. Brillebjørn flipper ut! Her kan nok mange barn og foreldre kjenne seg igjen.

I den andre fortellingen går Brillebjørn i juleselskap. Alle barna gleder seg til at julenissen skal komme, så mye at det kiler i magen. Men når nissen står i døra blir de livredde. Makan til skummel type! Brillebjørn må bjørne seg skikkelig opp og få hjelp av både mor og mamma til å hilse på nissen. Endelig en bok som beskriver møtet med julenissen slik det ofte kan være! Skummelt først, men så blir det heldigvis helt ufarlig og man får godtepose.

Bøkene om Brillebjørn passer for aldersgruppa 2-6 år.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205563438
Serie Brillebjørn
Sider 80
Emne Bjørner , Julen
Height 268
Width 217
Vekt 512
Illustrert av Aas, Jens A. Larsen

Andre bøker