Corporate Good

Hei og velkommen til Corporate Good sin bokhandel. Her finner du vår egen bok Bærekraftig business + andre bøker vi anbefaler om bærekraft og samfunnsansvar. Vår drivkraft er å finne ut av hvordan bedrifter kan være både meningsfulle og lønnsomme, samtidig som de kan bidra til å skape en bedre verden.

Corporate Good

Grønn vekst - en sunn økonomi for det 21. århundre

Per Espen Stoknes

Corporate Good

Hvordan sikrer vi en vekst og velferd som vi faktisk kan leve med i tiårene og hundreårene som kommer?

Hva gjør vi når koronakrisen er over og vi skal få samfunnet på fote igjen? Med stor entusiasme og en populærvitenskapelig for midlingsevne av de sjeldne bygger Per Espen Stoknes bro mellom miljøbevegelsen, næringslivet og folk flest. Han lanserer et nytt og bærekraftig vekstparadigme som styrker håpet om å få til et helt nødvendig grønt skifte i både norsk og internasjonal økonomi.

kr 379Kjøp

Corporate Good

Det vi tenker på når vi prøver å ikke tenke på global oppvaring

Per Espen Stoknes

Corporate Good

I Det vi tenker på når vi prøver å ikke tenke på global oppvarming viser psykolog og økonom Per Espen Stoknes oss fem grunnleggende psykologiske mekanismer som hindrer oss i å handle i klimasaken. 

For det er det ultimate paradokset: Jo mer fakta vi har om global oppvarming, jo mer bestrides de samme faktaene. Det har ikke vært målt høyere andel av klimagassen CO2 i atmosfæren på mer enn 800 000 år, men likevel polariseres debatten, og lite skjer. Er det slik at mennesker har en hjerne som uunngåelig tenker kortsiktig – og hvordan kan vi kommunisere om klima på en slik måte at vi handler mer langsiktig i hverdag og politikk?

kr 199Kjøp

Corporate Good

Den store klimaguiden

Thomas Horne

Corporate Good

Med massevis av informasjon, instruktive og lettfattelige illustrasjoner og svar på nesten tusen små og store klimaregnestykker, gir denne boka deg all kunnskapen du trenger for å ta gode klimavalg.

Boka hjelper deg å regne ut klimaavtrykket av hverdagen din – og viser deg hvilke valg som virkelig nytter. Er det egentlig klimavennlig med elbil? Hvor ille er den flyturen til New York i den store sammenhengen? Og hva er klimaeffekten av å vente et år med å kjøpe ny mobil? Nå trenger du ikke å lure lenger: Den store klimaguiden har svaret.

kr 399Kjøp

Corporate Good

Bærekraftig business

Maria Peltokangas, Runar Heggen, Tone Lise Forbergskog

Corporate Good

En lettlest guide til hvordan hvordan du kan ruste bedriften din for fremtiden.

Den gir god oversikt over ulike strategier for å lykkes med bærekraft, med eksempler fra norske bedrifter. Boken viser også at bærekraft ikke trenger å gå på bekostning av bunnlinjen. Nettopp det er det viktig at dagens bedrifter forstår! Husk; bedriftene som tar tydelig samfunnsansvar tiltrekker seg de mest kompetente medarbeiderne.

kr 349Kjøp