Jan Ivar Nykvist

Foto: Mats Dreyer

Den store steg for steg kokeboken

Omfattende

Med sine 230 oppskrifter og 900 bilder er SULTEN en av de mest omfattende og forklarende kokebøkene som har kommet ut på mange år. Dette er kokeboken for alle som er glad i, eller som vil bli bedre til å lage mat.

I denne boka vil du lære deg grunnteknikker og klassiske retter, med forklarende bilder – steg for steg. Her vil du se hvordan det ferdige resultatet skal se ut, og du får tips til hvordan du kan gjøre oppskriftene enda bedre.

Målet er at denne boka skal gi deg oppskriften på det aller meste du lurer på, og at du skal finne oppskrifter i denne boka som du lykkes med, og som du vet blir bra.

Oversiktlig

SULTEN er en oversiktlig og enkel bok å bruke. Hvert steg i oppskriften er beskrevet med både bilde og tekst. Dette gjør at du ved hvert steg ser hvor smått du skal kutte grønnsakene, hvor mye farge kjøttet skal ha, og hvordan det ferdige resultatet skal se ut. Dette gjør at veien til suksess er kortere. Hvis du er litt mer erfaren på kjøkkenet, kan du bruke boken som en ren oppskriftsbok, og bruke den til inspirasjon. Kanskje er dette året da du skal teste ut noen nye retter?

I tillegg til 230 oppskrifter med steg for steg bilder, får du også liste over råvarer, krydder og utstyr du bør ha i skuffer og skap. Sulten er en kokebok som skal være med deg på kjøkkenet, og som du kan støtte deg på når du står fast underveis.

r.

I Sulten finner du oppskrifter på alt fra knekkebrød, eggerøre, havregrøt, tomatsuppe, lasagne og tacopizza til fiskegrateng, boeuf bourguignon, bakt ostekake, kanelboller og pavlova. Og 219 andre oppskrifter. Alle med forklarende tekst, og steg for steg- bilde

480 kr

(normal pris 549kr)
Navn: Sulten, den store steg for steg kokeboken
Størrelse: 197 mm bred, 245 mm høy, 43 mm tykk
Forfatter: Jan Ivar Nykvist Foto: Mats Dreyer
Design: Lise Mosveen Forlag: Gyldendal
Levert med Ark.