Tredje og siste bok i krimtrilogien om journalist Viljar Ravn Gudmundsson og førstebetjent Lotte Skeisvoll. En rekke merkelige og bestialske drap skjer i distriktet, og mye tyder på at det er en drapsmann der ute som kjenner ofrenes aller største frykt.

Død manns tango

Geir Tangen

Journalist Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll befinner seg i sine livs verste mareritt. Den stille vestlandsbyen Haugesund rives opp fra sensommerdvalen av en rekke grusomme dødsfall. Noen har ønsket å se disse menneskene lide, mennesker som en gang delte en ungdom sammen.

Samtidig føler Lotte at morderen også nærmer seg henne. På samme tid må Viljar og Lotte ta et helt umulig valg: Innrømme at de sto bak drapet på nynazisten Geirmund Bakken samme vår, eller la en hjemvendt fremmedkriger ta straffen for det de selv har gjort.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket
Utgivelsesår 2019
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205520189
Serie Gyldendal pocket
Sider 389
Sjanger Krim , Politi og detektiver
Sted Haugesund
Emne Mediamiljøer
Height 186
Width 118
Weight 229

Andre bøker