Dette er en novellesamling beregnet på ungdom og unge voksne der flere av de mest kjente barne og ungdomsforfatterne ble invitert av Gyldendal til å bidra med en spennende tekst basert på en reise og et framkomstmiddel. Min novelle «Kamikaze» forteller om 16 år gamle Sander som har flyskrekk, og som blir tatt med opp i et lite fly av onkelen sin for å kurere skrekken. Men så skjer det verst tenkelige.

Exit

Arne Svingen, Linn T. Sunne, Mariangela Di Fiore, Neha Naveen, Erik Eikehaug, Anja Dahle Øverbye, Geir Tangen

Syv noveller for ungdom. Freddy kjører inn i vintermørket og plukker opp en dame som trenger skyss.Lussi slumrer i forsetet da bilen og ferieplanene blir snudd på hodet.Maria er på vei inn i ørkenen, med kribling i magen og et presserende problem.Tellef har endelig fått moped, men han har fortsatt langt igjen for å bli akseptert i gjengen. Sander er uten bakkekontakt og blir tvunget til å teste angsten.Stine skal lære å håndtere en bil, samtidig som hun skal håndtere alt annet. Og ei jente skal dra lenger enn hun noen gang har reist før. Alle legger noe bak seg. Alle er på vei mot noe nytt og ukjent. Noen av våre fremste forfattere av ungdomslitteratur har bidratt i denne novellesamlingen: Arne Svingen, Linn T. Sunne, Mariangela Di Fiore, Neha Naveen, Erik Eikehaug, Geir Tangen og Anja Dahle Øverbye.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2019

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205519411

Sider 148

Emne Ungdom

Height 213

Width 139

Weight 283

Andre bøker