Fanny Duckert

Jeg er psykologspesialist og forfatter og brenner for det gode liv, kommunikasjon og relasjoner mellom mennesker. I min Pokket finner du bøker som jeg har laget eller blitt inspirert av og som jeg tror du kan ha glede av å lese.

Fanny Duckert

Flørt!

Fanny Duckert

Fanny Duckert

Boken gir et dypdykk i flørtens vesen og er spekket med råd og tips til deg som har lyst til å utdype dine flørteferdigheter!

Budskapet i flørten er: Jeg ser deg – og jeg liker det jeg ser! Det smilende, anerkjennende blikket gir et løft i hverdagen og øker livsgleden. Uansett utfall, er flørten i seg selv et gyllent øyeblikk. Boken gir et dypdykk i flørtens vesen og er spekket med råd og tips til deg som har lyst til å utdype dine flørteferdigheter: Hva kjennetegner den gode flørteren? Hvordan flørter vi på ulike arenaer? Hvordan øke din egen attraktivitet? Hvordan få til den gode samtale? Hvordan flørte på internett?

kr 399Kjøp

Fanny Duckert

I medienes søkelys

Fanny Duckert

Fanny Duckert

Stadig flere opplever å bli hengt ut i mediene. Gjennom psykologiske dybdeintervjuer med mer enn 50 personer, har vi fått innsikt i hvordan dette oppleves.

Vi har sett på opplevelsene av eksponering, stress og mestring i møtene med journalistene, oppslagene og omgivelsene rundt. Hvilke mekanismer og reaksjoner ble mobilisert? Hvordan ble ulike livsarenaer påvirket? Når ble medieeksponeringen så sterk at liv og helse ble truet? Hvordan kan vi hjelpe i slike situasjoner?

kr 499Kjøp