«Håndplukk» bør være fast inventar i alles ryggsekker fremover.

Håndplukk

Kristin Helene Randulff Nielsen, Magnus Slagsvold Støre

Sensommeren er her, og snart kommer høsten. Det betyr plukketid og sanketid. Selv kan jeg ofte bli usikker på hva som er spiselig og hva som ikke er det, når det kommer til blomster, planter, sopp osv. Men med «håndplukk» har du fasiten – dette er viltvekstenes veileder.

Kristin, forfatteren av boken, er en seriøs sanker og har i lang tid plukket spiselige vekster til alle fra mormor til Maaemo. Hun er viltgrøntveileder og jobber blant annet med å veilede konkurransekokker frem mot Bocuse d’ Or. Drivkraften hennes, og tanken bak «Håndplukk», er at alle skal få mer glede av naturens vekster og supre næring. For en fryd å kunne strø spiselige blomster fra skog og mark over salaten! Eller drikke saft fra sevje. Eller nyte fersk syrin- og hylleblomstsaft. Veldig, veldig mye mer enn du og jeg kanskje tror, er ikke bare spiselig, men også nydelig på smak og proppfullt av supre næringsstoffer. Hurramegrundt for Håndplukk!!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket

Utgivelsesår 2020

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205545274

Sider 303

Emne Botanikk , Bær

Height 169

Width 136

Weight 366

Fotografier av Lauvdal, Siren

Andre bøker