Min seneste sybok kom ut i høst, og når jeg blar i den kjenner jeg at den var verdt alle timene som ligger bak selv om jeg skal være ærlig å si jeg var nær ved å gi opp noen ganger.

Heilt spesiell - sy til flokken din

Kristin Thorsnes

Nytt her i tillegg til syskole er at jeg viser trinn for trinn hvordan man applikerer med broderimaskin. Jeg advarer deg på forhånd- det der blir du hekta på! Fytti så gøy! Boka har ellers plagg fra str 56-158 til barn/tweens, og 3XS- 3XL til ungdom/voksen. Du kan sy til alle du kjenner! Her er mange favorittmønster, og de som har utpekt seg mest tror jeg må være fjelltopp, tine topp, teddy genser, høstgenser, og kanskje tobbagenser. Men det finnes mange andre mønster jeg håper folk får øynene opp for etterhvert. Selv syns jeg sommeroverall til dame er skikkelig kul. Jeg anbefaler boka til både nybegynnere og mer viderekomne innen søm.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205545267
Sider 159
Omtalt person Undset, Sigrid
Emne Klær , Søm
Height 268
Width 212
Vekt 997
Fotografier av Langhelle, May B.

Andre bøker