Andre bok i krimtrilogien om journalist Viljar Ravn Gudmundsson og førstebetjent Lotte Skeisvoll. Viljars 17 år gamle sønn, Alexander våkner etter en fuktig fest med en drept jente ved siden av seg i senga. Alle beviser peker mot ham, men Viljar nekter å tro at sønnen kan ha gjort noe slikt.

Hjerteknuser

Geir Tangen

Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll har akkurat begynt å komme seg etter saken med seriemorderen som kalte seg selv Maestro, idet en ny kriminalsak ryster dem begge. I et av Haugesunds finere villastrøk blir en ung jente funnet drept etter en fest.

Nærmere undersøkelser avdekker et mye tyngre ungdomsmiljø enn noen hadde kunnet forestille seg, en dødelig cocktail av høyreekstremisme, eksperimentell sex og narkotika. Og midt i dette: Viljars egen 17 år gamle sønn. For en usikker ungdom er avstanden mellom himmel og helvete farlig kort, og hvert nye skritt et potensielt feilsteg.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket

Utgivelsesår 2018

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205512009

Serie Gyldendal pocket

Sider 415

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Haugesund

Emne Mediamiljøer

Height 185

Width 116

Weight 364

Andre bøker