Ida og Ane

Vi er Ida og Ane, samboere og forfattere. Sammen har vi gitt ut to bøker med symønster på barnklær. Å sy og skape er noe av det beste vi vet - og i denne prosessen er det å finne god inspirasjon så viktig og ikke minst gøy! I vår pokket vil dere derfor finne en samling av våre egne bøker, samt våre personlige favoritter i sybokjungelen. Her finner vi personlig masse inspirasjon og syglede, og håper dere vil gjøre det samme. Enjoy! 🙂

Ida og Ane

Heilt spesiell - sy til flokken din

Kristin Thorsnes

Ida og Ane

Kristins seneste bok holder det den lover; med denne kan du sy til hele flokken din!

Fra morsom «Skøyerbukse» til lillebror og «Fjelltopp» til storesøster, til kul «Tobbagenser» til far og stilig «Tine topp» til mor. Plagg i størrelse 56-158 til barn og ungdom og 3XS – 3XL til ungdom og voksne, denne boka har alt!

Nytt fra Kristin er at du i denne boka finner trinn-for-trinn forklaring i bilder på hvordan man applikerer med broderimaskin.

Boka er en personlig Kristin-favoritt og anbefales på det varmeste.

kr 393Kjøp

Ida og Ane

Jubel & Baluba syr balubaklær til jubelbarn

Ane Sund, Ida Gravdal

Ida og Ane

Dette er vår første bok sammen under navnet Jubel & Baluba. Det som startet som en drøm på sy-rommet ble virkelighet takket være heiarop fra trofaste følgere og en meget engasjert redaktør. Boka ble på mange måter babyen vår, unnfanget av vår delte kjærlighet for farger, design og vakre detaljer.

Boka inneholder mange av de mest populære modellene vi først ga ut på PDF og har totalt 43 mønster i størrelse 50-140 til både gutter og jenter.

Mønstrene er enkelt forklart slik at alle, fra den ferskeste nybegynner til den mer erfarne vil klare å sy alle modeller. Boka inneholder detaljerte sybeskrivelser, en syskole med bildeforklaring og en vinyl-skole for den som ønsker å gi klærne det lille ekstra. Alt i alt er dette den perfekte boka for deg som vil sy kule, praktiske og behagelige klær til dine små.

Etter at boka kom ut var det flere som ønsket seg mønstrene i større størrelser. Vi lagde derfor ett hefte med 22 utvalgte modeller i størrelser 146-170. Heftet kjøpes separat her i vår bokhandel.

kr 449Kjøp

Ida og Ane

Jubel & Baluba syr balubaklær til større

Ane Sund, Ida Gravdal

Ida og Ane

Vår første bok - «Jubel & Baluba syr Balubaklær til Jubelbarn» ble en stor suksess! Ros og fine tilbakemeldinger haglet og våre fine følgere ville ha mer!

Etter ønske fra dere lagde vi derfor ett hefte med noen av modellene i større størrelser. Heftet inneholder to ekstra mønsterark med til sammen 22 utvalgte modeller fra den populære syboken i størrelser 146-170. Har du større barn og ønsker litt jubelstemning over garderoben er dette heftet ett must!

OBS! Heftet er ett supplement til boka «Jubel & Baluba syr Balubaklær til Jubelbarn» og inneholder kun mønsterark og ribbtabeller. Selve oppskriftene og veiledningene til mønstrene finner du i boka som du også får kjøpt her i bokhandelen.

kr 199Kjøp

Ida og Ane

Jubeldrøm & balubasøm

Ane Sund, Ida Gravdal

Ida og Ane

Tenk at vi fikk gjøre dette igjen! Vår andre sybok, lagd med minst like mye kjærlighet som første. Vi har gjort oss en del erfaringer siden sist og syns delv denne boka liksom har det lille ekstra.

Her finner du 37 modeller i størrelser 50-170, alt fra body til minsten, parkas til skolestarteren og finklær til skoleballet! Plaggene i boka er sydd i både elastiske og faste stoffer, sp her kan du enkelt variere mellom ett kult og avslappet uttrykk til det mer nostalgiske og romantiske.

Boka inneholder fine tegninger av hvert enkelt plagg på oversiktsbilder først og sist i boka, detaljerte sybeskrivelser og ett eget kapittel med tips og triks hvor vi med tekst og bilder viser hvordan du lager blant annet skjulte lommer i siden på ett plagg, juksegylf og bestefarsåpning i halsringningen. Her kan både nybegynnere og erfarne hobbysyere kose seg og la fantasien og kreativiteten blomstre!

Igjen har vi møtt følgerne ønske og lagd ett tilleggshefte med mønster på flere størrelser, denne gangen både større og mindre. Heftet kan kjøpes her i vår bokhandel. OBS! Inneholder KUN mønsterark og ribbtabell!

kr 393Kjøp

Ida og Ane

20 utvalgte modeller fra Jubeldrøm & Bal

Ane Sund, Ida Gravdal

Ida og Ane

Da vår andre bok «Jubeldrøm & Balubasøm» kom ut for salg fikk vi raskt spørsmål om også denne boka ville få ett tilleggshefte. Your wish is our command!

Heftet inneholder 20 utvalgte modeller fra boka med samme navn, fordelt på 2 mønsterark. Forskjellen fra forrige tilleggshefte er at dette ikke bare inneholder større størrelser, men også mindre!

De utvalgte modellene er stemt frem av følgerne våre som deres favoritter og ønsker for nettopp dette heftet.

Modellene går fra 152-170 og 65/80-104. OBS! Heftet er ett supplement til boka «Jubeldrøm & Balubasøm» og inneholder kun mønsterark og ribbtabell. Sybeskrivelser og veiledning finner du i boka som du får kjøpt her i vår bokhandel.

kr 218Kjøp

Ida og Ane

Heilt spesiell - sy til kids, tweens & queens

Kristin Thorsnes

Ida og Ane

Kristin gjør det igjen! Vi har kjent Kristin i mange år nå og blir fortsatt imponert over kreativiteten og kvaliteten i hennes arbeid.

Ane skrev sin første sybok sammen med Kristin i 2012 og Ida har blitt kjent med henne i årene etter dette. Hun er en god kollega og en vi gjerne henvender oss til for råd og tips når vi trenger en second opinion.

Dette er hennes fjerde bok og inneholder blant annet ett av hennes mest populære symønster – «Nordlys genser». Boka har mer enn 40 oppskrifter til både store og små, altså til både kids, tweens og Queens. Det vi liker spesielt godt med denne boka er det lille ekstra fokuset på klær til tweens og ungdom som ellers ikke er de letteste å sy til. Plaggene i boka har god passform og kan sys på din vanlige symaskin.

Vi anbefaler boka på det varmeste!

kr 399Kjøp