Iselin Larsen

Jeg er forfatter, kurs- og foredragsholder. Mitt ønske er at alle kvinner skal få kjenne på magien av å børste støv av sin indre visdom og natur, samt leve i feminin og maskulin balanse. I min Pokket finner du min egen bok Feminin Flyt + bøker som har inspirert meg til å leve syklisk og feminint. Summen av dette har blitt til Passasjen - kurset for feminin flyt og søsterskap.

Iselin Larsen

Feminin flyt - syklusmagi for nybegynnere

Iselin Larsen

Iselin Larsen

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å leve mer i takt med deg selv og naturen rundt deg.

Boken er en invitasjon til å lytte til kroppen, ta flere pauser og leve mer i flyt. Sånn at du kan bli tryggere, sette grenser og sette deg selv først, kanskje for første gang på lenge. Du lærer å planlegge måneden din etter syklusen, hvor du veksler mellom det feminine «være» og det maskuline «gjøre». Du kan finne en ny form for feminin og syklisk selvutvikling, hvor månen blir din viktigste veileder og du unngår at livets prosjekter blir et evig jag.

kr 299Kjøp

Iselin Larsen

A New Earth - create a better life

Eckhart Tolle

Iselin Larsen

Dette var den første spirituelle boken jeg leste. Jeg var 27 år, hadde opplevd noe veldig traumatisk og ble røsket ordentlig av denne boken, på en positiv måte.

A new Earth ga meg et nytt syn på verden og meg selv. Jeg fikk en ny forståelse av mitt ego og mine skyggesider, men også for menneskene rundt meg. Denne boken myknet meg og gjorde meg mer empatisk, og for det er jeg evig takknemlig.

kr 179Kjøp

Iselin Larsen

Rise Sister Rise

Rebecca Campbell

Iselin Larsen

Ahhh. Denne boken vekket meg i forhold til det feminine skiftet vi ser i verden i dag, og hvordan jeg selv kunne bidra til dette skiftet.

Den inspirerte meg på så mange måter, ved å gi meg nye perspektiver rundt det maskuline og moderne samfunnet vi lever i, og hvor viktig det feminine er for at vi skal få et mer balansert samfunn. Rebecca Campbell har også noen helt magiske orakelkort som jeg kan anbefale på det varmeste.

kr 179Kjøp

Iselin Larsen

Green Witch Magick

Susan Ilka Tuttle

Iselin Larsen

Denne boken vekket den indre heksen i meg. Kvinner er beskyttere av moder jord, og har alltid brukt naturen til å leve i balanse og i takt med seg selv.

Her får du lære om ritualer, sesonger og hvordan du kan bruke naturen verktøy som en fordel. En heks er ikke negativt, en heks er noe magisk – og vi er alle litt heks på hver vår måte.

kr 279Kjøp

Iselin Larsen

Period Power

Maisie Hill

Iselin Larsen

Hvis du vil dykke dypt inn i din indre menstruasjonssyklus, er dette boken for deg.

Har du spesielle utfordringer knyttet til syklusen din, kan det være utrolig nyttig å lære mer om hvordan kroppen og syklusen din fungerer, slik at du kan gjøre endringer og forbedringer for din egen kropp og helse. Jeg bruker denne boken som et oppslagsverk når jeg trenger påfyll rundt min egen syklus og dens fire faser. Bruk den slik det passer for deg, men dette er en bok alle kvinner bør ha i bokhyllen.

kr 229Kjøp