I boken blir vi med på en reise rundt jorden, og blir bedre kjent med språket! Hvor kommer egentlig ordene fra? En fargerik og mangfoldig bok med fantastiske illustrasjoner som vil skape spennende samtaler og reflekterende spørsmål hos både store og små!

Jorden rundt på 80 ord

Helene Uri

I Rammeplanen står det at «personalet skal synliggjøre språklig og kulturelt mangfold, støtte barnas ulike kulturelle uttrykk og identiteter og fremme mangfold i kommunikasjon, språk og andre uttrykksformer.»

Videre står det at «i barnehagen skal barna møte ulike språk, språkformer og dialekter gjennom rim, regler, sanger, litteratur og tekster fra samtid og fortid. Barnehagen skal bidra til at barn leker med språk, symboler og tekst og stimulere til språklig nysgjerrighet, bevissthet og utvikling. Gjennom arbeid med kommunikasjon, språk og tekst skal barnehagen bidra til at barna leker, improviserer og eksperimenterer med rim, rytme, lyder og ord.»

Dette synes jeg denne boken bidrar til å gjennomføre! Boken er et fint utgangspunkt til for eksempel prosjektarbeid! Passer til barn på storbarnsavdeling og oppover!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Cappelen Damm
Språk Bokmål
ISBN 9788202710453
Sider 37
Emne Etymologi , Norsk språk
Height 280
Width 250
Weight 525
Illustrert av Sandøy, Victoria

Andre bøker