Dette er Ane og Ida sin andre sybok sammen. Minst like fin som den første med bilder og design som gir sylyst.

Jubeldrøm & balubasøm

Ane Sund, Ida Gravdal

Noen ganger har jeg null lyst til å sy, og mangler helt kreativ motivasjon. Da finner jeg frem en god sybok som dette, setter meg i sofaen med litt favorittmusikk på øret og bare blar i boka. Oftest kommer sylysten snikende da, det kan være fargene, bilder, syskolen eller annet som gjør at jeg blir inspirert til å gå opp på syrommet igjen- og det er den beste følelsen, lysten til å skape noe. Størrelsene i boka går fra 50-170, og jeg vil si den passer like godt for deg som er fersk bak symaskinen som de mer erfarne hobbysyerne. Jeg lærer og tar med meg tips hver gang jeg ser i boken som varmt anbefales.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205545250
Sider 159
Emne Barneklær , Søm
Height 268
Width 212
Vekt 987

Andre bøker