Karolines library

Jeg er bookstagrammer og elsker å inspirere andre til å lese. Jeg liker å formidle mine tanker og meninger om bøkene jeg leser, og har en særlig stor lidenskap for fantasybøker. Fantasy utfordrer fantasien og lar deg unnslippe virkeligheten for en stund. I min pokket finner du derfor et håndplukket utvalg gode fantasybøker.

Karolines library

Sorcery of Thorns

Margaret Rogerson

Karolines library

Jeg falt for historien og leste "Sorcery of thorns" i et jafs.

Jeg falt for historien og leste «Sorcery of thorns» i et jafs.

Elisabeth oppvokst i et av Austermeers bibliotek blant magiske grimoirer. En sabotasjehandling frigjør bibliotekets farligste grimoire og Elisabeth griper inn. Ved en feil blir hun arrestert. Det viser seg at Elisabeth ufrivillig er blitt innviklet i en gammel konspirasjon.

kr 169Kjøp

Karolines library

Spinning Silver

Naomi Novik

Karolines library

Spinning Silver en fantastisk og veldig godt skrevet historie.

Boken er original, har en sterk atmosfære og et folkloristisk preg. Miryem Mandelstam har pengeutlåning i blodet. Når familiebedriften er på konkursens rand, tar Miryem over. Det viser seg at hun håndterer dette godt og det ryktes at hun har evnen til å forvandle sølv til gull. Dette vekker interessen hos flere skapninger. 

kr 169Kjøp

Karolines library

House of Hollow

Krystal Sutherland

Karolines library

House of Hollow er som et moderne eventyr med en gotisk atmosfære. Boken er like skummel som den er magisk.

Da søstrene Iris, Gray og Vivi Hollow var barn, forsvant de sporløst. De kom tilbake en måned senere uten å huske hva som hadde skjedd. Så begynte utseende deres å forandre seg. Når Gray forsvinner ti år senere, begynner fortiden å rakne. 

kr 169Kjøp

Karolines library

The House in the Cerulean Sea

Tj Klune

Karolines library

Linus Baker er saksbehandler i Avdelingen med ansvar for magiske barn.

Han har fått i oppgave å finne ut om seks veldig farlige magiske barn blir tatt godt vare på i barnehjemmet de bor i. Han skal bo der i noen uker og bli kjent med barna og Arthur, barnehjemslederen. Den veldig sjarmerende Arthur. 

kr 229Kjøp