Jule Headline

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Laudantium maiores amet sint dicta dolorem voluptates vitae esse eius obcaecati, eos dolorum, sequi consequuntur tenetur. Itaque incidunt rem libero eos odit?

Juliesmatblogg

A Table

Rebekah Peppler

Juliesmatblogg

Nydelig, moderne fransk kokebok som handler om kunsten å invitere venner hjem på middag.

Har laget eselører på omtrent alle sidene. 

kr 299Kjøp

hegemelkevig

Å ri på enhjørninger

Mariangela Di Fiore

hegemelkevig

Vilja har kreft.

Og selv om mye er annerledes når man er veldig syk, skjer det også vanlige og morsomme ting på sykehuset. En gripende bok som har fått en spesiell plass i våre hjerter.

kr 299Kjøp

Sara Lossius

Årene

Annie Ernaux

Sara Lossius

Jeg ble bergtatt av Årene. Den beskriver livet til forfatteren, klassereisen hun har foretatt samt utviklingen i det franske og vestlige samfunnet.

Vi får lese om hvordan p-pillen endret kvinners liv, om ulovlige aborter, om fremveksten av forbrukersamfunnet – skrevet på en vidunderlig og noe annerledes måte. Jeg er ikke den samme som før jeg leste Årene, og i etterkant har jeg lest hele forfatterskapet til Ernaux. Jeg tror du vil gjøre det samme! Årene er en helt fantastisk bok på alle plan. 

kr 199Kjøp

Tina Skarboe

Bare bra barnemat

Stine Svarthe

Tina Skarboe

Når kan babyen få sine første smaksprøver? Hvor mye, og hva skal barnet spise?

Som forelder tenker du kanskje: «Hjelp, jeg vil bare vite at jeg gjør det aller beste for min lille skatt, men jeg blir forvirret av all informasjonen der ute.» De første årene har du muligheten til å legge grunnlaget for gode matvaner som kan påvirke barnet ditt resten av livet. Jeg opplever at det er en jungel av velmenende råd, og det er lett å bli stresset og forvirret. Det er fort gjort å ende opp med kjøpemat, selv om du hadde et ønske om å lage selv. Jeg vet hvordan du har det, for jeg har selv vært der. Derfor skal jeg hjelpe deg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor du føler deg trygg og selvsikker når du lager hjemmelaget til barnet ditt.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp

Anbefalt på gata

Candide

Voltaire

Anbefalt på gata

Anbefalt av svenske med hund

I Candide får du barbariske krigshandlinger og massakrer, drap, skipbrudd, sjørøveri, jordskjelv, ran, svindel – og lumske mennesker som trasker omkring på alle kanter, klare til hva det skal være. Denne boka ble anbefalt av svensken med hund, som kjent fra vår TikTok. Svensken ble tvunget til å lese boka på videregående, men falt rett og slett pladask for den. Siden den gang har Candide vært en stadig favoritt og følgesvenn for livet, litt som hans livlige golden retriever.

kr 349Kjøp