Katrine Stenhjem

Jeg er matblogger og kokebokforfatter. I min Pokket finner du bøker med fokus på mat, helse og lavkarbo.

Katrine Stenhjem

12 uker til et sunnere liv og en smalere midje

Berit Nordstrand

Katrine Stenhjem

Vær med på Berit Nordstrands 12-ukersreise til et sunnere liv med en smalere midje.

Nyt mat som forbrenner magefettet! I tillegg til at du blir tynnere, vil du få mer energi og overskudd og samtidig forebygge en rekke livsstilssykdommer.

Berit Nordstrand er en imponerende formidler om kosthold og ernæring. Hun er lege, seksbarnsmor og livsnyter som har jobbet med rusavvenning og som terapeut og som overlege i farmakologi. I boken 12 uker til et sunnere liv og en smalere midje, guider Berit deg gjennom en forvandling, en kostholds- og holdningsendring som gjør at du kvitter deg med magefettet som i seg selv er en stor helsefare. Boken veileder deg i de ulike stadiene til hvilken mat du må spise og hva du må unngå.. Dette er ikke en diett basert på å telle kalorier, men en plan for hvordan du kan endre kostholdet og spise deg mett på mat som øker forbrenningen og sikrer din helse. Boken inneholder mer en 60 smakfulle oppskrifter som hjelper deg å finne frem til et nytt kosthold bygget på nøklene i Berits prinsipper.

kr 249Kjøp

Katrine Stenhjem

Spis og spar - 31 enkle og sunne middager

Katrine Stenhjem

Katrine Stenhjem

Her finner du 31 lavkarbovennlige middager - en middag for hver dag per måned.

Alle middagene er uten sukker og gluten. Du finner også en oversikt under hver oppskrift på hvor mye karbohydrater per 100 gram i de ulike matvarene. Denne kokeboken har fokus på at maten skal være smakfull, sunn og billig. Vel bekomme!

kr 220Kjøp

Katrine Stenhjem

Frøken Holm 1

Elisabeth Holm

Katrine Stenhjem

Et stort utvalg av oppskrifter!

Som er melkefri, nøttefritt og glutenfritt.

kr 399Kjøp

Katrine Stenhjem

Fett & forstands favoritter - Norges beste keto-oppskrifter

Ena-maria Hijman og Kenneth Øvrevoll

Katrine Stenhjem

Her finner du mange gode lavkarbo-oppskrifter.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp

Katrine Stenhjem

Sunt og digg

Emilie Voe Nereng

Katrine Stenhjem

Sunt og digg er skrevet til deg som vil velge bra mat, og som er opptatt av at mat skal være - ja, nettopp: digg!

La deg inspirere til å spise det som både du og kroppen din har lyst på, og til å ta smarte matvalg som gjør deg mett, samtidig som du tar vare på planeten. Emilie «Voe» Nereng var Norges største blogger. På utsiden var alt perfekt, men som så mange andre unge jenter slet hun med dårlig selvbilde og syntes det var vanskelig å finne ut av dette med mat, trening og kropp. Alt endret seg da hun la ned bloggen og begynte å studere ernæring. Matgleden kom tilbake, hun fikk et nytt fokus og fant en egen styrke i seg selv. Med denne boken gir Emilie oss det hun selv har savnet: Kunnskapen og tryggheten vi trenger for å gi kroppen og hodet det som bygger oss opp! Du får over 80 digge oppskrifter og ernæring gjort enkelt og forståelig. Alt med grunnlag i Emilies kostholdsfilosofi: Vi må velge mat som er bra for både kroppen, jorda og sjela

kr 399Kjøp

Katrine Stenhjem

Håndplukk

Kristin Helene Randulff Nielsen, Magnus Slagsvold Støre

Katrine Stenhjem

Ta med deg denne boken på søndagstur, og lær om spiselige planter du finner i veikanten, i skogen, på fjellet og ved kysten.

Nordmenn liker å gå på tur, og vi har lang tradisjon for matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes – og samtidig er de nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem. En del av kunnskapen om hva vi kan spise i naturen, er i ferd med å gå i glemmeboken, men Håndplukk gir oss anledning til å hente oss inn. Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslo-restauranter (Maaemo og Smalhans) Med seg på laget har Kristin den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som blant annet står bak pop-up-restauranten Svinepels.

kr 217Kjøp

kr 217Kjøp

Katrine Stenhjem

Omstart 30

Berit Nordstrand

Katrine Stenhjem

Med anti-inflammatorisk mat får du en bedre hverdag Omstart 30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin.

OMSTART30 er en 30-dagers metode hvor du demper inflammasjon i kroppen med mat som medisin. Dette er mat som kan styrke gode tarmbakterier, bedre vedlikeholdet av tarmslimhinnen, reparere lekk tarm og dermed dempe inflammasjon og tilhørende helseplager.

Vanlige helseplager knyttet til inflammasjon er overvekt, sure oppstøt, luftplager og irritabel tarm, lite energi, smerteplager, eksem, astma og allergi og en rekke livsstilssykdommer, men også dårlig konsentrasjon og søvnvansker.

kr 239Kjøp

kr 239Kjøp

Katrine Stenhjem

Keto for nybegynnere

Martina Slajerova

Katrine Stenhjem

KETO - er det banebrytende kostholdet som gir deg helseeffekter og vektreduksjon samtidig.

Dette er et velsmakende, forfriskende og berikende kosthold, og denne boken forklarer deg hvordan du går i gang. Ketogent kosthold har vist seg å ha mange positive helseeffekter, og kan være et nyttig redskap for en rekke helseplager. Martina har skrevet denne boken for å gjøre overgangen til et ketogent kosthold så enkelt og inspirerende som mulig. Her finner du oppskrifter som får deg i gang, utfordrer smakene dine og byr på alt fra melkefritt til meksikansk!

kr 399Kjøp