Kristin Dons-Wallebek

Jeg er en indieforfatter. Det vil si en uavhengig forfatter som selger mine bøker i all hovedsak direkte til leseren. Jeg er født i 1953 og bor i Larvik. Debutboken, thrilleren BAK HVER EN DØR ble utgitt i 2020. I september 2022 kom thrilleren: EGEN FRI VILJE. De er begge krim/thrillere med handling fra Larvik og Kreta på den siste boken. Jeg har etablert Owal Forlag. Jeg er utdannet innenfor reiseliv og jobbet i flere år i Winge- og Regjeringskvartalets Reisebyrå i Oslo. Tok sykepleien da hun flyttet til Larvik i 1991, men er nå pensjonist, fast verge med oppdrag fra Statsforvalteren, er politisk engasjert og skriver bøker. Flere bøker er på gang, både krim og familieroman. Jeg skriver innenfor områdene jeg kjenner godt; helsevesenet, vergemål, politikk og reiseliv.

Kristin Dons-Wallebek

Bak hver en dør

Kristin Dons-Wallebek

Kristin Dons-Wallebek

Dette er en thriller med handling innenfor hjemmesykepleien i Larviks gamle bydel, Langestrand. Vi følger karakterer både innenfor og utenfor sykepleiermiljøet i et intrikat og livsfarlig drama med intriger av svik og begjær.

kr 399Kjøp

Kristin Dons-Wallebek

Egen fri vilje

Kristin Dons-Wallebek

Kristin Dons-Wallebek

"Når hatet er feigt, går det rundt i samfunnet med maske og kaller seg rettferdighet." Vi følger skipsreder Knud Hougen i hans håpløse kamp for å redde rederiet.

Sønnen Cato kom aldri hjem fra festen innenfor finansmiljøet og har fått diagnosen paranoid Schizofren. Nå er han svingdørspasient på Blakstad. Så får han verge. Knuds unge vakre kone Vivi, forsvinner etter en midtsommerfest som arrangeres i hans luksuriøse leilighet på toppen av Sanden Brygge i Larvik. Snart eskalerer det hele i et spill om hevn, misunnelse. pengebegjær og maktkamp. Hatet vokser.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp