Langhelghverhelg

Vi er Christina, Lars & Mons. Vi deler veien til vårt drømmeliv på vår instagramkonto @langhelghverhelg. Vil skape oss et liv med mer eventyr, opplevelser og tid sammen som familie. Vi bruker økonomien som verktøy, og fokuserer på minimalisme, sparing og investering.

Langhelghverhelg

Kjærlighetens fem språk

Gary Chapman

Langhelghverhelg

Denne boken er helt nydelig. Man trenger absolutt ikke være i et forhold for å lese den, da den uansett gir en unik innsikt og forståelse både for deg selv, partneren din og barnet ditt.

Den hjalp oss å forstå hverandre bedre, og gjorde at mange brikker falt på plass. Den er lettlest og gir deg nye verktøy til å elske dine nærmeste.

Den er også en perfekt bryllupsgave!

Vi valgte å lese den sammen. Vi leste høyt for hverandre, og diskuterte underveis. Kan absolutt anbefales!

kr 299Kjøp

Langhelghverhelg

Rich Dad Poor Dad

Robert T. Kiyosaki

Langhelghverhelg

En evig klassiker i økonomiverden. Boken er lettlest og morsom, og utfordrer deg og din mentalitet.

Den viser deg en ny måte å tenke om penger, og bidrar til bedre økonomisk forståelse. Da vi leste boken, opplevde vi ofte at vi gikk i «forsvar» på vår egen tankegang og «etablerte sannheter». Boken røsket tak i vårt syn, og gav oss en ny dimensjon til økonomiforståelsen. En viktig bok for de som ønsker bedre forståelse for økonomi.

kr 149Kjøp

Langhelghverhelg

Slik blir du rik!

Anne Linn Kumano-Ensby

Langhelghverhelg

Dette er den første boken vi har lest på Norsk som handler om veien til økonomisk frihet!

Den er skrevet av et helt vanlig norsk ektepar som gikk fra normalt forbruk, til å spare millioner på et par år. Her får du hele oppskriften de har fulgt for å komme dit de er idag.

kr 305Kjøp

kr 305Kjøp