Min debutroman fra 2016, og den første i trilogien om Gudmundsson og Skeisvoll. Boka er en hommage til den klassiske seriemorderkrimmen, og jeg spiller bevisst på den erketypiske nordic noir-sjangeren i disse tre bøkene. En rekke drap blir begått i Haugesund, og politiet leter i blinde etter en fellesnevner. Det er inntil de oppdager at avisas lokale journalist blir varslet om drapene på forhånd.

Maestro

Geir Tangen

Haugesund våkner til drap som viser seg å være varslet. En tung høstdag våkner Haugesund til drapet på en kvinne. Hun er blitt kastet ut av en høyblokk. Drapet er varslet. Dagen før mottok journalist Viljar Ravn Gudmundsson i Haugesunds Avis en epost som han ikke tok alvorlig. Når han får en ny epost, står han med begge beina plantet i det som fortoner seg som en dårlig tv-krim.

Politietterforsker Lotte Skeisvoll får i oppgave å stanse drapsmannen før han oppfyller sine egne profetier, og hun har dårlig tid. Hvert sekund teller for å redde menneskeliv. I bakgrunnen for det hele slår dirigenten med taktstokken i sitt personlige rekviem. Han har partituret og kjenner notene. Det er han som er Maestro.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket

Utgivelsesår 2016

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205496088

Serie Gyldendal pocket

Sider 398

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Haugesund

Emne Mediamiljøer

Height 186

Width 116

Weight 253

Andre bøker