Magevennlig mat

Jeg er innholdsrådgiver, mamma og elsker dyr. Men jeg har også en kropp som “lever sitt eget liv” og ikke gjør som jeg vil. Jeg har nemlig har sykdommen Morbus Crohns, en sykdom som har plaget meg mesteparten av livet. I tillegg har jeg både IBS (irritabel tarm) og en rekke andre betennelsesrelaterte sykdommer. Jeg startet bloggen magevennligmat.no samt å skrive kokebøker, for å bryte tabuet rundt mage- og tarmlidelser - og snu fokus fra alt man ikke kan spise, til matglede.

Magevennlig mat

En ny start med anti-inflammatorisk mat

Mariann Fiksdal

Magevennlig mat

Om du, som meg, lever med en betennelsessykdom kan det være svært nyttig å få flere tips til hvordan du kan spise anti-inflamatorisk mat.

Denne maten er nydelig, fargerik, sunn og gjør godt for kroppen! Etter å ha brukt de siste årene på å skape fristende retter, gir Mariann Fiksdal deg her sine tips til å lage anti-inflammatorisk, allergivennlig mat. Her får du ferdig utprøvde og flotte oppskrifter. Boken er en bok for ALLE som liker deilig og smakfull mat.

kr 349Kjøp

Magevennlig mat

Magevennlig mat - lavFODMAP - kokeboka for deg som har sensitiv mage, irritabel tarm eller matintoleranse

Julia Døhlen Edin

Magevennlig mat

Her får du mine 70 beste oppskrifter på vellykket glutenfri, melkefri og lav FODMAP-bakst som gir ro i magen!

God mat som roer magen – kokebok for deg som har oppblåst mage, løs mage, hard mage eller vondt i magen.

kr 379Kjøp

Magevennlig mat

Magevennlig bakst - lavFODMAP - bakeboken for deg som har sensitiv mage, irritabel tarm eller matintoleranser

Julia Døhlen Edin

Magevennlig mat

Min første kokebok med innføring til LavFODMAP-dietten og hvordan du kan få en mer magevennlig hverdag.

70 oppskrifter på vellykket glutenfri, melkefri og lav FODMAP-bakst som gir ro i magen! Dette er bakeboka for deg med sensitiv mage, irritabel tarm eller matintoleranse. Julia Døhlen Edin deler sine beste oppskrifter på ulike bakervarer uten gluten, laktose og tungfordøyelige karbohydrater.

kr 399Kjøp