Maria Peltokangas

Jeg er en bærekraftsentusiast som brenner for å gjøre verden til et bedre sted. I min Pokket finner du min egen bok Bærekraftig business og bøker som inspirerer meg til å implementere bærekraft og samfunnsansvar i praksis. Jeg har også inkludert noen bøker som hjelper meg med å leve et godt liv i balanse.

Maria Peltokangas

Mitt klimaregnskap

Anja Bakken Riise

Maria Peltokangas

Anja Bakken Riise ville finne ut hva det vil si å leve miljøvennlig, og ga seg selv et klimabudsjett. I et halvt år førte hun regnskap over hva hun spiste, hva hun handlet og hvor mye hun reiste - og regnet om alt til CO2-utslipp.

Det er mulig å leve bærekraftig. Men hva skal til? Kan du spise kjøtt, handle nye klær eller fly til Syden? En gjennomsnittlig nordmann slipper ut 11 tonn CO2 i året. For å nå klimamålene i Parisavtalen må hver og en av oss slippe ut mindre enn 2,5 tonn CO2 innen 2030. Hvordan klarer vi det? Anja Bakken Riise sine erfaringer er både inspirerende og tankevekkende. I boka får du vite de viktigste tingene du selv kan gjøre for å leve miljøvennlig, og hvordan vi må endre politikken som skaper overforbruk og klimakrise.

kr 379Kjøp

Maria Peltokangas

Green glam - kunsten å leve grønt og beholde stilen samtidig

Ada Martini Strøm

Maria Peltokangas

Guide til skjønnhet og bærekraft fra modell Ada Martini Strøm.

Alle kan gjøre litt for å legge om til et mer klimavennlig liv. Toppmodellen Ada Martini Strøm skriver morsomt og personlig om hvordan de små og store valgene kan bli til vaner i hverdagen, slik at det blir lett å leve litt grønnere. Sommeren 2020 lanserte hun et sett med klimakrav til klesmerkene hun tar oppdrag for. Nå profilerer hun bare bærekraftige merker, og engasjerer seg i en grønnere klesindustri.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp

Maria Peltokangas

Magisk mammatid

Maria Carlsson

Maria Peltokangas

Til deg som er kjempesliten og til deg som har stort overskudd

Når var sist gang du som mamma prioriterte deg selv med god samvittighet? I Magisk mammatid deler Maria sin metode for hvordan du kan manifestere ditt drømmeliv som mamma. Denne boken er din unike guide til hvordan du kan skape rom for deg selv i en hektisk hverdag, oppnå et etterlengtet overskudd, og leve det livet du ønsker å leve. Magisk mammatid er: – til deg som får nok søvn og til deg som kunne trengt å sove mer – til deg som har mye tålmodighet og til deg som absolutt ikke har det – til deg som lengter etter egentid og til deg som allerede har nok tid for deg selv – til deg som ønsker å prioritere deg selv i større grad og til deg som allerede setter deg selv først.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp

Maria Peltokangas

Feminin flyt - syklusmagi for nybegynnere

Iselin Larsen

Maria Peltokangas

I denne boken finner du alt du trenger å vite for å leve mer i takt med deg selv og naturen rundt deg.

Boken er en invitasjon til å lytte til kroppen, ta flere pauser og leve mer i flyt. Sånn at du kan bli tryggere, sette grenser og sette deg selv først, kanskje for første gang på lenge. Du lærer å planlegge måneden din etter syklusen, hvor du veksler mellom det feminine «være» og det maskuline «gjøre». Du kan finne en ny form for feminin og syklisk selvutvikling, hvor månen blir din viktigste veileder og du unngår at livets prosjekter blir et evig jag.

kr 299Kjøp

Maria Peltokangas

Bærekraftig business

Maria Peltokangas, Runar Heggen, Tone Lise Forbergskog

Maria Peltokangas

En lettlest guide til hvordan hvordan du kan ruste bedriften din for fremtiden.

Den gir god oversikt over ulike strategier for å lykkes med bærekraft, med eksempler fra norske bedrifter. Boken viser også at bærekraft ikke trenger å gå på bekostning av bunnlinjen. Nettopp det er det viktig at dagens bedrifter forstår! Husk; bedriftene som tar tydelig samfunnsansvar tiltrekker seg de mest kompetente medarbeiderne.

kr 349Kjøp