Mary loves the little things

Jeg er mat- og kakeblogger 💛 fra jeg var liten har jeg likt å være med mamma og mormor på kjøkkenet. Siden jeg har fibromyalgi og lavt stoffskifte har jeg lagt på meg en del de siste årene. Gjør skippertak innimellom med sukkerdetox eller utprøving av ulike dietter. Har i løpet av årene funnet ut at sukker, gjær og hvitt mel er mine største fiender, også jeg som elsker kaker og gjærbakst da. Derfor er det fint å bli inspirert av fleks Berit Nordstrand til sunnere valg. Jeg er også flekseterianer dvs at jeg har kjøttfri dager. Jeg elsker enkel, nydelig og fargerik mat. I min Pokket-butikk finner du noen av mine favorittkokebøker som har inspirert meg på kjøkkenet og en feelgood bok om livet.

Mary loves the little things

Livet – Illustrert

Lisa Aisato

Mary loves the little things

Vinner av Bokhandlerprisen 2019!

Lisa Aisatos samlede verker. Ingen illustrerer menneskenes frykt, håp og drømmer som Lisa Aisato. Her har hun samlet alle sine beste bilder, både klassikere og helt nye tegninger, og skrevet en livsbejaende tekst om dette livet vi alle må mestre. Alle livets faser, kjærlighet, sorg, tvil og stor glede blir skildret og illustrert i Aisatos særegne stil som rører oss i vårt innerste.

kr 449Kjøp

Mary loves the little things

Green kitchen stories - fristende og sunn vegetarmat

David Frenkiel, Luise Vindahl

Mary loves the little things

Du trenger ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse oppskriftene! Bloggen Green Kitchen Stories har blitt et internasjonalt fenomen med hundretusener av følgere over hele verden.

Også i Norge er den lille familien godt kjent. I sin første bok deler de over 100 av sin favorittoppskrifter. Lær deg å lage frittata med urter og asparges til frokost eller siciliansk parmigiana di zucchine til en middag med venner. Tilfredsstill søtbehovet med en overdådig rødbet- og sjokoladekake eller fryst jordbærostekake på solsikkebunn. Prøv ut de mange suppene, salatene, juicene og smårettene. Her kombineres ingredienser som alle har i kjøkkenskapet med sesongens friske råvarer. Paret forteller små, personlige historier fra familiens kjøkken, lærer oss om de ulike råvarene de bruker og viser hvor enkelt det er å lage næringsrike og balanserte retter uten kjøtt. Alle er enkle å lage, men utrolig fristende og fulle av herlige smaker. Kokeboken vil inspirere deg til å lage og spise mat som er bra for både kropp og sjel. Du trenger virkelig ikke være vegetarianer for å la deg friste av disse deilige oppskriftene.

kr 429Kjøp

Mary loves the little things

Glutenfri magi - deilige kaker og desserter

Linda Klintefjord

Mary loves the little things

Vil du bake glutenfritt og skape fantastisk gode kaker og desserter? Med Glutenfri magi trenger du ikke velge!

Her finner du over 70 kreative, vakre, og himmelsk velsmakende oppskrifter. Blogger og konditor Linda Klintefjord har som mål at glutenfri baking ikke skal behøve å være et alternativ – med disse oppskriftene vil du stille alle kakemonser til lags! Her vil du finne alt fra rundstykker og Red Velvet cupcakes, til makroner og pepperkaker. For å vekke nysgjerrigheten og smaksløkene dine må du heller ikke gå glipp av herlig kreative oppskrifter på godsaker som lavendelkake, champagnesorbet, matchakake og mojitopai! Glutenfri magi vil lede deg gjennom alskens søte saker, fra boller og desserter, til toppinger og dekorering, samt nyttige tips og triks som vil sørge for at du lykkes med bakingen din – til fest eller hverdag.

kr 299Kjøp

Mary loves the little things

Duften av klassiske kaker og søte saker

Heidi Brovoll-bø

Mary loves the little things

Her er oppskriften! Duften av nybakte kaker og søte saker er noe alle elsker.

I denne boken får du hjelp og inspirasjon til å lage utskeielser i særklasse. Og de trenger ikke spares til spesielle anledninger! Den beste gulrotkaken du har smakt. Saftige kanelboller, kule cookies og skyhøy eplepai. Sjokoladefondant som gjør deg glad, champagnesorbé som frisker opp og magisk pavlova som selv den russiske ballerinaen ville tatt piruett for. Her får du også energismoothie, granolabarer, klimuffins og grove scones for de dagene du trenger sunnere søtsaker. Trinnvise forklaringer og stemningsfulle bilder gjør at du kommer til å trekke denne boken ut av hyllen når bakeredskapene roper på oppdrag. Det er slutt på å lete i et mylder av oppskrifter på nettet, i bøker og blant løse ark. Her får du dufter av kardemomme, kanel og vanilje på kjøpet, og blir fristet til å prøvesmake. Dette er den ene bakeboken du trenger, og som gir deg følelsen av å ha funnet nøkkelen til en verdifull skatt.

kr 449Kjøp

Mary loves the little things

Berits mat- og livsstilsjournal

Berit Nordstrand

Mary loves the little things

Vil du prøve et antiinflammatorisk kosthold? Her er journalen som hjelper deg uke for uke.

Har du lyst til å gi kroppen en omstart? Berit Nordstrand har laget en journal som veileder deg til enkle mat- og livsstilsendringer som kan dempe uønsket inflammasjon i kroppen, og gi deg mer energi og færre helseplager. Målet er at du skal få gode vaner og kunnskap som du kan ta med deg videre i livet. Journalen er basert på Berit Nordstrands bok Omstart30, og gir deg grunnoppskrifter, ukeplaner og oppgaver som også omfatter aktivitet, avstressing og søvn. Du kan notere dine egne erfaringer og la deg inspirere av tips og råd som gjør det lettere å gjennomføre metoden i hverdagen.

kr 349Kjøp