Er du på jakt etter en skikkelig cold-case krim? Da er Tina Frennstedts andre bok i serien om Cold Case- leder Tess Hjalmarsson i Malmö et sikkert valg. «Nedtelling» er en bunnsolid og interessant kriminalroman. Skikkelig håndverk og veldig tro mot sjangeren.

Nedtelling

Tina Frennstedt

Frennstedt er en usedvanlig dyktig skribent, og hun gjør historien om drapet på Max til noe som oppleves som nært, sårt og nesten personlig for leseren. Vi grubler oss nedover i de mystiske trådene sammen med Tess og Marie, og vi berøres av både saken og tragedien. Selv om historien om drapet på den unge musikkstudenten Max er en fiktiv og oppdiktet fortelling fra første til siste bokstav, så er den likevel basert på et uoppklart drap fra 1991, og jeg sitter hele veien med følelsen av at dette er en true crime-roman. Det handler om Frennsteds måte å skrive på. Den enkle prosaen, den saklige tilnærmingen og i hovedkarakterenes iboende skikkelighet. Det er ærlige, oppriktige og hardtarbeidende politifolk som jobber systematisk etter et logisk mønster. Vi tror på dem. Vi tror på saken. Og vi tror på historiene som fortelles.Dette er skikkelig gjort. Troverdig. Realistisk. Virkelighetsnært. Og (viktigst av alt) … Knakende godt skrevet!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2021

Forlag Vigmostad Bjørke

Språk Bokmål

ISBN 9788241952029

Serie Cold case

Nummer 2

Sider 486

Originaltittel Väg 9

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Sverige

Height 206

Width 140

Weight 565

Oversatt av Lia, Anlaug

Andre bøker