Pappa var nesten på Woodstock

Ane Barmen

Pappa var nesten på Woodstock er en roman om å skamme seg over hvor man kommer fra, og over det som ikke er som man skulle ønske. Men kanskje er det noen ting som kan bli bedre enn man trodde likevel?

Samtidig som Ruby og samboeren setter i gang med IVF-behandling, tar faren til Ruby kontakt. Han har ikke gitt lyd fra seg på evigheter, men nå er hunden hans død, og han er helt alene i verden. Men det er en grunn til at Ruby og Theis ikke har mer kontakt med hverandre. Theis drikker mye. Dessuten dekker han på med tørkepapir i stedet for servietter, han serverer first price brus og seidel-øl og forteller de samme historiene om og om igjen. Ruby har tatt en utdannelse. Hun har jobb, leilighet, og hun har Bjørnar. Bjørnars foreldre drikker maks to glass rødvin. De dyrker grønnkål i hagen.

— Kjersti Bergersen

I Sinnrik-episoden «Psykologi og skjønnlitteratur», som kommer 18.november, kan du høre forfatter Ane Barmen og psykologspesialist Eivind Normann-Eide snakke om hva skjønnlitteratur generelt, og «Pappa var nesten på Woodstock» spesielt, kan lære oss om mennesker.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Gyldendal
Språk Nynorsk
ISBN 9788205550919
Sider 280
Emne Alkoholmisbruk , Barnløshet , Fedre
Height 213
Width 139
Weight 327

Andre bøker