Psykolog med sovepose

Forfatter, psykolog og friluftselsker med hang til kaffebål og mosegrodde skoger. Skriver lett anvendelig, lett forståelig psykologi og serverer det med bilder og videoer av utelivet mitt på instagram. Her på pokket finner du boken min og bøker jeg vil anbefale.

Psykolog med sovepose

Psykolog med sovepose

Johanne S. Refseth

Psykolog med sovepose

Dette er historien om hvordan jeg kurerte min egen kjærlighetssorg ved å bli en utesovende friluftselsker med hang til kaffebål og mosegrodde skoger.

Vi følger Johanne Refseth fra friluftslivets spede begynnelse i Nordmarka til langturer på Norges vidder, mens hun forteller om psykologien bak det å være menneske. Om hvorfor følelser blir til magesmerter, indre uro, hodepine og konsentrasjonsproblemer. Og om hvordan vi deretter begynner å unngå de indre signalene ved å kritisere oss selv, utsette ting, ikke tørre å være lykkelige eller skrolle oss vekk fra følelsene. Via furubål, soloppganger og nyfisket ørret viser Refseth hvordan du kan bli kvitt fysiske problemer ved å bli kjent med følelsene dine, og hvordan du får bukt med destruktive tankemønster og ødeleggende vaner og blir et helt menneske igjen.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp