Gled dere! Norges beste thrillerforfatter imponerer i denne råspennende og helt ferske thrilleren. Etter de to briljante actionthrillerne «Hvit armada» og «Blå storm» følger Ørjan N. Karlsson opp med «Rød stjerne». Det er vanskelig å finne ord over hvor spenningsmettet og godt skrevet denne tredje boka i serien er. Ord som «adrenalinkick» og «pageturner» blir rett og slett for små. 

Rød stjerne

Ørjan N. Karlsson

Karlsson viser hele spekteret av sine thrillerferdigheter i denne serien, og i «Rød stjerne» treffer han planken så gjenlyden smeller i veggene.

Noe av kunsten med å skrive actionthrillere er å klare å holde igjen. Gi seg selv tid til å bygge opp karakterer, story og spenning før en slipper helvete løs. De som ikke kan faget starter gjerne for tøft, og mister momentum underveis, eller de evner ikke å holde det spektakulære tempoet underveis. Men, det er akkurat her Karlsson er en mester. Han ser ut til å elske det vanvittige tempoet, og river leseren i fillebiter med sine actionsekvenser. Samtidig evner han å holde det nedpå akkurat lenge nok til at vi sitter på kruttønna når det smeller.

I «Rød stjerne» følger vi to parallelle løp. Ett med spesialsoldaten Ida Vinterdal som reiser til Svalbard for å bistå Sysselmannen med en sak der to russiske soldater er funnet drept, og ett der vi følger leder av etterretningsorganisasjonen «Stiftelsen», Kyrre Kaupang, som reiser til New York etter at den norske ambassadøren dukker opp død i sitt eget hjem. Knepp for knepp økes dramaet , spenningen og tempoet helt til du har skrudd opp på max, og tror at det ikke går an å fylle på mer flybensin i storyen. Da er du halvveis i boka, og ikke en gang i nærheten! For dette tar av noe så vanvittig. Jeg triller sekser på terningen og anbefaler innkjøp av hjertestarter.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2021

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205546134

Sider 370

Sjanger Thriller

Sted Svalbard

Emne Militærforsvar

Height 213

Width 141

Weight 401

Serie Gruppe Alpha – Ida Vinterdal

Nummer 3

Andre bøker