Det er ikke mange som kjenner til denne norske krimforfatteren, og jeg mener det er på tide å løfte ham fram. Denne tredje krimromanen fra Erling Greftegreffs univers er utvilsomt også den mest sammensatte og dramatiske av bøkene hans. Her kan jeg love deg noen twister og dramaturgiske grep på de siste sidene som vil få deg ned i knestående.

Rovdyr

Erling Gangsøy Greftegreff

Det som skjer mot slutten er hjerterått og skremmende på så mange plan, at jeg fremdeles sitter og hiver etter pusten mens jeg skriver dette. Erling Greftegreffs tre krimbøker er en av Norges best bevarte hemmeligheter. Det er en grunnleggende politikunnskap i bunn som gjør etterforskning og karakterer troverdige. Det er en hjertevarme i skildring av mennesker og relasjoner som griper leseren. Og det er en plottlinje som holder mål og som gjør mysteriene spennende og interessante.Romanen starter med en stein død cold case fra 1963 og en rykende fersk sak med en drept gammel dame i Hønefoss havner i fanget på Wilhelm og Mia med bare et par ukers mellomrom. Når trådene mellom de to sakene langsomt tvinnes sammen, dukker et langt mer skremmende bilde opp. Vi som er rutinerte krimlesere skjønner kanskje hvem, men ikke hvorfor og hvordan. Og jeg kan love deg, at samme hva du eventuelt har puslet sammen underveis, så har du ikke et bittelite clue på hvordan det hele ender … Avslutningen vil slå pusten ut av deg, og få deg til å reise deg fra godstolen. Det er modig gjort, og det er heftig! Med andre ord … ti kniver i hjertet og fem tomler i været herfra. Anbefales!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2021

Forlag Liv forlag

Språk Bokmål

ISBN 9788283303131

Sider 307

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Ringerike

Height 212

Width 137

Weight 442

Serie Wilhelm Gran

Nummer 3

Andre bøker