Aichas salatfantasier - mer salat på alle fat

Aicha Bouhlou

Mat

«Når magen er mett, ber den hodet om å synge». Dette marokkanske ordtaket sier så mye om stemningen i denne boken: lettbent, positiv og annerledes. Hvis du ikke kjenner til den marokkanske bergenseren Aicha Bouhlou fra før, er det bare å glede seg: Hun er nemlig en av Norges mest fargerike kokker. Og hun er uten tvil min salatguru!

Salatene til Aicha er noe helt annet enn nordmenns dype boller med isbergsalat, hakket paprika og mais på boks. Aicha legger opp de mest forunderlige og fargerike komposisjoner på store fat, så du faktisk ser hva du spiser. Det er druer og dadler, meloner og mandler, feta og fiken. Masse grønt, men også sjømat, ost, egg og kjøtt: Det vidunderlige er Aichas kombinasjoner – så inspirerende annerledes, men samtidig enkelt og gjennomførbart.

Etter kun én dag med denne boken i hus ble målet for sommeren satt: Jeg skal lage en ny salat hver dag, resten av ferien! Så inspirert ble jeg. Ingen overraskelse at denne boken har ligget på bestselgerlisten i 9 uker.

Tusen takk for at du deler din grenseløs matglede med oss Aicha, så vi også kan bli enda litt grønnere og skjønnere.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Innbundet

Utgivelsesår 2021

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205548954

Sider 315

Emne Salater

Høyde 253

Bredde 205

Vekt 1244

Fotografier av Bouhlou, Aicha

Andre bøker