Et must for alle som elsker mat, vin og historie!

En middag i Roma

Andreas Viestad

Mat

Jeg kjøper alt jeg kommer over av Andreas Viestad. Han er og blir en nasjonalskatt i mat- og måltidssammenheng. Jeg har ikke tall på hvor mange bøker han har gitt ut, men denne kommer høyest opp på listen hos meg. Bare forsiden er nok til at du må eie denne boken. De sicilianske sitronene gir deg vann i munnen. Og begynner du å lese, er du kjørt. Denne boken har jeg lengtet etter uten å vite det – den perfekte blanding av fakta og fortelling – her kan du drømme deg bort samtidig som du lærer masse på hver eneste side. Andreas Viestad skriver om noe av det viktigste her i livet – nemlig måltidet. «Det er mer historie i en bolle pasta enn i Colosseum eller noe annet historisk minnesmerke». En heftig påstand, men den er sann! Dykk inn i den italienske mat- og vinkulturen og gled deg til kapitler med navn som Brød, Olje, Salt, Pasta, Kjøtt, Vin og Sitron. Denne har fast plass på nattbordet. 

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet

Utgivelsesår 2020

Forlag Kagge

Språk Bokmål

ISBN 9788248926436

Sider 205

Højde 233

Brede 161

Vekt 435

Andre bøker