En vakker, sår og myk adventsfortelling som er proppfull av julestemning. Boka har 24 kapitler og kan leses stykkevis alle desemberdagene frem til julaften.

Snøsøsteren - en julefortelling

Maja Lunde

Det er snart jul, og Julian skal fylle ti år på julaften. Jula er det beste Julian vet, han elsker følelsen han pleier å ha når juletreet er tent, stua er varm og lys og det lukter pepperkaker og klementiner i hele huset. Men i år tenker Julian at det sikkert ikke blir jul i det hele tatt, fordi sorgen over storesøsteren som ikke lever lenger tar all plass. Men så, ut fra intet, dukker en jente opp utenfor svømmehallen, og det er som om hun er selve julegleden. Hun inviterer Julian hjem til seg, og der er absolutt alle rom i hele huset pyntet til jul. Men det er noe mystisk ved huset, og med den lille jenta. Hvem er hun egentlig?

Snøsøsteren er en praktbok som er ment å tas frem hver advent og leses som en adventskalender. Lisa Aisatos stemningsfulle illustrasjonen løfter historien til høyeste magisk-julebok-nivå. Målgruppen for boka er 6-12 år, men denne er dyp og kan leses av ungdom og voksne også.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2018
Forlag Kagge
Språk Bokmål
ISBN 9788248922056
Sider 188
Emne Døden , Familie , Julen , Sorg , Vennskap
Height 278
Width 250
Vekt 1242
Illustrert av Lisa Aisato

Andre bøker