Endelig. Dette er så stas – dette har jeg ventet lenge på og gledet meg stort til: å publisere min nye boblebibel SPRUDLENDE her på min Pokket.

Sprudlende! - 101 flasker med bobler

Sara Døscher

Dette er boken jeg har hatt lyst til å skrive i årevis, men jeg har ventet på riktig timing. Det holder ikke at jeg har dilla på bobler – folket må også ha det. Og nå er det musserende vinsegmentet i sterkere vekst enn noen gang! Så voilá: Velkommen til min sprudlende passion -nemlig musserende vin fra A til Å.

I de siste årene har det kommet massevis av nye musserende viner fra alle kanter av verden. I Vinmonopolets sortiment er det nå over 2400 ulike sprudlende viner å velge mellom. I denne boken får du Sara Døschers beste bobletips. Champagne er nok for mange fortsatt det boblende begrepet på luksus, men i denne boken blir du i tillegg kjent med Crémant og cava, pét-nat og prosecco, sekt og engelsk musserende, for å nevne noen. Bli med på en sprudlende reise og la deg overraske over hvor mye fantastisk du har å velge mellom. Sara har plukket ut sine 101 favorittflasker og forteller deg hvorfor hun valgte nettopp dem. Møt noen av de herlige menneskene som står bak vinene, lær deg å lage drinker med bobler og å kombinere musserende med lekre retter. Skål for boblene!

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2021
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205555952
Sider 320
Emne Vin
Height 224
Width 151
Weight 882
Fotografier av Hensley, Jim
Konsulent/redaktør Dege, Cathinca

Andre bøker