Tina Skarboe

Jeg er en 2 barnsmor som brenner for kvinnehelse og barselomsorg.

Tina Skarboe

Småbarnsforeldre - Alt du trenger å vite om barnets utvikling og helse

Malene Halland, Lars Namtvedt Sylta

Tina Skarboe

Alt du trenger å vite om barnets utvikling og helse.

Boken hjelper deg med å forstå barnets utvikling, immunforsvar og allmenntilstand. Den er en hjelpende hånd som tar deg trygt gjennom våkenetter, gråt, slitne dager, bekymringer, dårlig samvittighet, de vanlige barnesykdommene og alt annet som du søker svar på som småbarnsforelder. Boken er skrevet på en lettlest og forståelig måte som formidler varme, ro og gjenkjennelige historier. I tillegg får du mange gode råd om å ta vare på deg selv i den kanskje aller mest krevende fasen i livet. Den inneholder det du trenger av kunnskap, erfaring og oppdatert forskning for å gi deg en trygg hverdag med ditt barn.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp

Tina Skarboe

Gratulerer med dagen, Corny

Sandra Lyng

Tina Skarboe

Av og til blir ikke bursdager helt sånn som man hadde tenkt.

Bli med på Cornys glitrende bursdagsfeiring! Velkommen til enhjørningen Cornys regnbueunivers! I dag har Corny bursdag, og det skal være et stort bursdagsselskap. Corny holder på å sprekke av glede da gjestene kommer. Men vent nå litt … Hvor er bestevennene Deni og Leni fra Regnbueklubben?

kr 199Kjøp

Tina Skarboe

Bukkene Bruse begynner på skolen

Bjørn F. Rørvik

Tina Skarboe

Eventyret er langt fra over for de tre bukkene!

I den tredje boken om de tre bukkene Bruse begynner de på skolen! Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor – og det er ikke hvem som helst! Med Bukkene Bruse på badeland og Bukkene Bruse vender tilbake har Bjørn Rørvik og Gry Moursund gitt barna et helt nytt bilde av eventyrets Bukkene Bruse.

kr 149Kjøp

Tina Skarboe

Bare bra barnemat

Stine Svarthe

Tina Skarboe

Når kan babyen få sine første smaksprøver? Hvor mye, og hva skal barnet spise?

Som forelder tenker du kanskje: «Hjelp, jeg vil bare vite at jeg gjør det aller beste for min lille skatt, men jeg blir forvirret av all informasjonen der ute.» De første årene har du muligheten til å legge grunnlaget for gode matvaner som kan påvirke barnet ditt resten av livet. Jeg opplever at det er en jungel av velmenende råd, og det er lett å bli stresset og forvirret. Det er fort gjort å ende opp med kjøpemat, selv om du hadde et ønske om å lage selv. Jeg vet hvordan du har det, for jeg har selv vært der. Derfor skal jeg hjelpe deg ut av usikkerheten og frustrasjonen, og inn i en hverdag hvor du føler deg trygg og selvsikker når du lager hjemmelaget til barnet ditt.

kr 349Kjøp

kr 349Kjøp