Første bok i en helt ny krimserie fra Haugesund. Dette er et mørkere landskap enn mine tre tidligere bøker, og jeg tar opp et tema som engasjerer meg dypt. Selvdrap og psykisk helse blant barn og unge. Den nyutnevnte overbetjenten Gabriel Fjell blir sendt ut til en ung jente som har hengt seg i skogen. Det viser seg at selvdrapet er en del av et farlig verdensomspennende nettspill beregnet på psykisk ustabil ungdom.

Vargtimen

Geir Tangen

En fjorten år gammel jente blir funnet hengt i skogen. Snart blir det klart at hun har deltatt i et nettspill som er i ferd med å spre seg blant ungdommer i byen. Et spill der den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Som fersk etterforskningsleder står politioverbetjent Gabriel Fjell overfor et skremmende scenario. Han må finne den som står bak spillet, og enda viktigere: hindre flere ungdommer i å avslutte sitt eget liv. Men hvordan kan han stanse en gjerningsperson som ikke finnes? Og hvordan stoppe et ungt menneske som ønsker å skade seg selv?

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Pocket

Utgivelsesår 2021

Forlag Gyldendal

Språk Bokmål

ISBN 9788205558175

Serie Gyldendal pocket

Sider 383

Omtalt person Grande, Asbjørn

Sjanger Krim , Politi og detektiver

Sted Haugesund

Emne Selvmord

Height 206

Width 131

Weight 308

Andre bøker