LAG VERDENS BESTE SMOOTHIER, MED FANTASTISK SMAK OG BYGGEKLOSSER KROPPEN TRENGER!

Verdens beste smoothier

Kjartan Skjelde, Berit Nordstrand

Av og til kan en smoothie være en erstatning for et måltid, eller et supert mellommåltid. Smoothier er en utmerket måte å få i seg byggeklosser kroppen din trenger så lenge ingredienskombinasjonene er smarte. I denne boken lager superkokken Kjartan fantastiske smoothier og kremer, shots og juicer. Jo mer grønnsaker, desto bedre, jo mer fiber, desto bedre, men det må smake godt og det er Kjartan garantisten for.

På samme måte som i Verdens beste familiekokebok er dette en bok full av velsmakende oppskrifter, og samtidig er alle oppskriftene proppfulle av gode næringsstoffer. Så ta frem stavmikser, juicer og hurtigmikser og server familien din og deg selv eksotiske, enkle, knallgrønne og deilige ernæringsbomber.

Kjartan Skjelde er kokk og har vært dommer i Masterchef. Han driver to av de beste restaurantene i Stavanger og han er trebarnsfar som gjerne vil at de rundt ham spiser sunt og godt.

Levert av Ark

Betal med Vipps

Pokket.no er en tjeneste levert av Gyldendal ASA i samarbeid med Ark.no. Som kunde er du derfor helt trygg på at betaling, leveranse, kundeservice og returer tas hånd om på en god måte. Se kjøpsvilkår.

Produktspesifikasjoner

Format Innbundet
Utgivelsesår 2017
Forlag Gyldendal
Språk Bokmål
ISBN 9788205499614
Sider 235
Emne Helsekost , Juice , Smoothier
Height 254
Width 202
Vekt 1047
Fotografier av Haug, Arne Bru

Andre bøker