Veronika K. Baarud – Bare Bra Mamma

Jeg er forfatter, foredragsholder, har ernæringsbakgrunn, og brenner for hvordan vanene og tankene våre endrer livet vårt. Bøkene jeg deler her er bøker som har hjulpet meg både i matverden og i bli en bedre utgave av meg selv. Jeg er Certified High Performance Coach og har en bacheorgrad i idrett, ernæring og helse. Driver Bare Bra Mamma - et nyhetssted og en online medlemsportal for foreldre som ønsker en enklere og sunnere mathverdag med mindre stress. Her deler jeg mine favoritter! God lesing!

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

Fit på 30 dager

Desirèe Andersen

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

En fantastisk bok proppet av gode og enkle oppskrifter for enkle livsstilsendringer.

kr 379Kjøp

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

High Performance Habits

Brendon Burchard

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

Endre vanene dine, endre livet ditt. Denne boken gir en dyp innsikt i hvilke enkle endringer du kan gjøre for å leve et liv du virkelig elsker.

kr 229Kjøp

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

The Everyday Hero Manifesto

Robin Sharma

Veronika K. Baarud - Bare Bra Mamma

En bok som vil endre livet ditt. Hvordan skape et ekstraordinært liv uten begrensinger. Denne boken er bare helt magisk.

kr 249Kjøp